Fotbollsresa till England

Tjohoooo, äntligen har jag fått tummen ur och beställt fotbollsresa tillsammans med ett gammalt brögäng från förr. Vi hängde alltid och kolla matcher i ungdomen och var på lokala fotbollsmatcher så ofta det gick. Men sen rann allt ut i sanden som vanligt när man blir äldre och behöver tiden till allt annat, inget fel i det men alltid kul att hitta tillbaka till rötterna.

Så vi satt några av oss en kväll och sneglade runt bra länge innan vi fastnade för en sida som heter fotbollsresoronline.se, där kunde vi boka rubbet. Hotell, flyg och matchbiljetter. Sagt och gjort, vi har nu bokat så vi får åka till Manchester. Sen har vi lite avarter som håller på Arsenal, för att inte vara för sketna så ringde vi faktiskt upp grabbarna på fotbollsresoronline och frågade om de kunde göra en specialare och lägga till en match till fast vi åker hem från London istället. Inget som egentligen ingår i upplägget, men de har några år på nacken detta gänget så de fixade hela rubbet åt oss! Asgött, nu är det bara sätta sig på planet och öppna första ölen, 3:e april drar vi!