Jobbprylar som rullar på

Inte så intressant för gemene man möjligen, men jag driver en firma som säljer mycket krimskrams från Kina. Funkar bra och verksamheten växer mer jämn takt. Detta innebär givetvis att mina utmaningar växer i samma takt och som novis i området är alla utmaningar större än tidigare i livet då man varit mer insatt.

Som tur är finns det bolag som har mycket bra personal som hjälper en hela vägen med specialorder och expertis i hur man gör på bästa sätt.

Har ganska begränsat med utrymme och möjligheter för tillfället att anställa så jag vill göra det så smidigt som det går för det goa gänget jag har att arbeta med. Fick tips av grannfirman att höra av mig till en Boråsfirma, Hanter IT, som hade hjälpt honom med portalrobotar. Inget jag behöver men de är top notch på rullbanor, så där har de varit helt out standing med att ta fram ett upplägg som är kostnadseffektivt och helt anpassat för min lokal och verksamhet.

Installationen av rullbana och pallhanteringssystemet sker efter julhandeln för vi hinner tyvärr inte med just nu vilket egentligen hade varit bättre… men men.

Ska bli ett fantastiskt 2018 att se fram emot! Hejpa!